Thuis ProductenDe Gootstenen van de laboratoriumkop

De Kopgootstenen van het epoxyharslaboratorium met Chemische Weerstand voor Dampkap

De Kopgootstenen van het epoxyharslaboratorium met Chemische Weerstand voor Dampkap

  • Epoxy Resin Laboratory Cup Sinks With Chemical Resistance for Fume Hood
  • Epoxy Resin Laboratory Cup Sinks With Chemical Resistance for Fume Hood
  • Epoxy Resin Laboratory Cup Sinks With Chemical Resistance for Fume Hood
 • Epoxy Resin Laboratory Cup Sinks With Chemical Resistance for Fume Hood

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: ONUS
  Certificering: SEFA, SGS
  Modelnummer: verantwoordelijkheid-e-013

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50
  Prijs: USD:30~50 per pcs
  Verpakking Details: 16mm dikte: 12pcs de verpakking van één pallet. 19mm dikte: 10pcs de verpakking van één pallet, 25mm
  Levertijd: twee weken
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 500pcs per één maand
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Kleur: Grijs Materiaal: Epoxyhars
  Hoog licht:

  laboratory sink drain

  ,

  science lab sinks

  De Kopgootsteen van de laboratorium Epoxyhars met Chemische Weerstand voor Dampkap

   

  Beschrijving:

   

  De belangrijkste ingrediënten van epoxyharsraad zijn epoxyhars, kwartszand, katalysators, genezende agenten en het pigment, wordt het door verscheidene geproduceerd die bij op hoge temperatuur bakken. Zijn algemene dikte is van boven tot onder en van binnenuit en buiten samengesteld met hetzelfde materiaal, zodat heeft het een goede stabiliteit, en het zal nooit als zonder externe schokken breken. Wegens het wordt gevormd bij op hoge temperatuur, zal de epoxyharsraad nooit vervorming bij kamertemperatuur.

  Het laminaat wordt gevormd door van oppervlaktedocument, gekleurde document, kraftpapier-document en installatievezels te lamineren, en phenolic hars, slechts de oppervlakte heeft dun van epoxyhars met corrosieweerstand, als de oppervlakte beschadigd is, het is onherstelbaar en niet bestand tegen corrosie. De oppervlakte van laminaat kan niet brand tegenkomen, zal het bellen en losmaking wanneer in werking gesteld in experimentele gemeenschappelijke op hoge temperatuur vormen. Door het gebruik en de test, zijn de chemische en fysieke prestatiesindexen van laminaat inferieur aan de epoxyharsraad. De epoxyharsraad is volledig samengesteld uit hetzelfde materiaal, heeft de gehele raad weerstand tegen corrosie en het is herstelbaar na het krassen. Het heeft milieubescherming met hoge weerstand, groene, productverschijning met lange levensuur en goede, en het is het optimale product van het laboratorium worktop.

   

  Maak schoon:

  Hoewel de VERANTWOORDELIJKHEIDS epoxyhars worktop zich tegen de meesten van chemische producten kan verzetten, gelieve te gebruiken worktop strikt volgens laboratoriumcriterium om worktop bezit en verschijning het best te waarborgen. Gelieve te maken het schoon wanneer de chemische producten morsen, en te veeg elke dag af worktop.

  De gemeenschappelijke schone methode is afveegt worktop met 70%-ethyl-alcohol before and after gebruik. Als slechts het vuil van oppervlakte verwijder, gelieve direct met vod af te vegen. Als het koppige vlekken is, maak het gelieve met organisch oplosmiddel of sommige gelijkaardige oplosmiddelen schoon ten eerste, dan oppervlakte met schone spons af te vegen.

  Gebruik van schurende schonere of schurende spons/borstel om geen oppervlakte schoon te maken.

  Alhoewel de epoxyhars worktops zich tegen de meesten van chemische producten kan verzetten, stellen wij nog voor om het testen te doen om te vinden als het oorzakenkleur die is v3o3or gebruik langzaam verdwijnt.

   

  De Kopgootstenen van het epoxyharslaboratorium met Chemische Weerstand voor Dampkap 0

   

  Het waarschuwen:

  1. Verbied om organische oplosmiddelen voor oud te raken.
  2. De concentratie van gemeenschappelijke oplosmiddelen is neen meer dan: 77% zwavelzuur, 65%-salpeterzuur, 37%-zoutzuur, het azijnzuur van 98%, het fosforzuur van 85%, 40%-natriumhydroxyde.
  3. Vermijd om scherpe voorwerpen, nota aan kras te raken.
  4. Als het ongewone oplosmiddelen is, gelieve op steekproefblokken te proberen.
  5. Als de sterke corrosieve oplosmiddelen (fluorwaterstofzuur) op worktop druipen, oonmaken gelieve onmiddellijk het te sch vermijden om oppervlakte te beschadigen.

  De Kopgootstenen van het epoxyharslaboratorium met Chemische Weerstand voor Dampkap 1

  Contactgegevens
  ShangHai Weizhen Industrial CO.,LTD

  Contactpersoon: Miss. Susie Ding

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Beste Producten
  Andere Producten